Podcast numme tjugotvå - Adios 2013!

 

Sista avsnittet för 2013 alltså... I detta avsnittet pratar vi bland annat om Top Model, nyårsafton och "Project ME 2014"! Enjoy!

 

Ni hittar/når oss på:

Vår mail[email protected]

Vår Facebooksida: https://www.facebook.com/myochfelicia

iTuneshttps://itunes.apple.com/se/podcast/my-felicias-podcast/id605735271?mt=2

Instagram http://instagram.com/myceciliaolsson http://instagram.com/feliciamariaheller  

 
 
Podcast | my och felicia, myochfelicia | |
#1 - - Anonym:

Problemet här är ju att kvinnor trycker ner kvinnor och där med tillåter att män gör det. Ni skrattar/hånar en kvinna som valt att lägga upp en lättklädd bild och försvarar det med "alltså jag bryr mig inte egentligen" (jo uppenbarligen?) och kallar henne för "kvinnoförnedrande". Det är väl ni som är kvinnoförnedrande som säger att hon "inte fattar", "lägger upp nakenbilder" och yada yada.

Äh fyfan, sucka på ni - det är kvinnor som ni som accepterar kvinnohat. Tycker du likadant när din vän Kajsa visar bild på sina piercade bröstvårtor? Hemskt isåfall.

Svar: Vill bara påminna dig mr. Anonym om att denna kommentar nog borde ligga på Felicias blogg istället då det var hon som 90% av just det här ämnet pratar om detta. Det enda jag sa var att jag tycker inte att det är någon idé att kommentera en sådan bild på FB oavsett vad man tycker, för budskapet/ens åsikt kommer aldrig komma fram på ett sådant forum. Jag håller med om att kvinnor trycker ner kvinnor i många sammanhang. Tycker dock inte att jag personligen gjorde det i just detta ämne.

Förstår dock inte vad Kajsa har med detta att göra. Jag tror inte heller att jag sett hennes nakna bröst på något socialt medie. Men vad du har sett och tycker är okej/inte okej får stå för dig!

Glöm inte att lyssna på avsnitt 23! Puss påre.
My Cecilia

#2 - - Anonym:

har felicia blogg?

Svar: Ja, hennes blogg heter: feliciaheller.blogg.se
My Cecilia

Upp