London - I'm back!

Hiya!
Sitter nu as we speak i soffan i Johns armar. Matilda ligger bredvid med någon slags ansiktsmask. Mitt emot oss sitter Jayke och hans BF. Här har vi legat hela dagen. Jag och Matilda alltså. Vi kom hem runt fem-tiden igår och har legat i soffan hela dagen. Ätit, tittat på serier och sovit. Hela dagen.
Gårkvällen/natten var jävligt rolig. Det började hemma hos Matilda med lite krök innan vi drog in till stan och till en gaybar där vi dansade och drack. Efter det drog vi till någon random klubb där vi hade hela undervåningen för oss själva vilket var jävligt kul. När vi hade brännt några kalorier där med dans tog vi en taxi till Monument där vi mötte upp Matildas gamla kollegor för att bli bjudna på ännu mer dricka, dansade och pratade. Drog sedan vidare med taxi till God knows where. Men tydligen till någon fancy membership klubb/pub. Där drack vi drinkar som grabbarna payade och pratade massa. 
Nattbussen hem och pasta i sängen sedan var det bara att däcka. Fett värt. 
 
Imorgon blir det lite mer shopping och middag med Kajsa. Så mysigt! Och SÅ bäst att träffa henne igen! Och Matilda. Och Celia. 
 
Här kommer en bildbomb:
 
London, Resor, Snapshots | | En kommentar |
Upp