Helgen som var:

HALLÅ!

Fick detta idag:


SÅ. Jag tänkte uppdatera nu när jag har lite tid över.
Jag glömmer ju inte bort er. Men ibland har jag bara så himla mycket för mig så bloggen hamnar i kläm. Men tänkte köra en recap på helgen som önskat.

Efter jobbet i fredags bättrade jag på sminket inne på jobbtoaletten innan jag mötte upp Maja och promenerade till Boquerian. Där tog vi ett glas och lite snittar innan Marie joinade oss. Då tog vi inte lite fler snittar och en flaska. Efter att vi pratat nog om det kvinnliga könsorganet, framtidsplaner och manliga relationer gick vi till Radio Skanstull där vi tog en öl innan vi tog en taxi till Under bron som öppnade samma kväll.
Men väl där insåg vi att vi var ensamma på plats. Klockan var halv tio och stället öppnade tio. Vi kände oss som pensionärer när vi ställde oss först i kön, eller den obefintliga kön då det inte fanns en själ i sikte. (Utom en kille som väntade på att chefen skulle komma och öppna dörren eftersom hans pass på klubben började snart....) Inte heller kände vi oss coolare av att den 18-årige(?? - såg ut som 13!!) taxichaffisen sa med lite avsmak "men asså klockan är ju bara halv tio..." När vi tyckte det var konstigt att det inte var någon annan där.

En sådan märklig och skämmig känsla att gå in allra först på Under bron. (Kanske för att det såg ut som om vi hade campat för att få platserna närmast ingången). Vi kände oss som hundra år. Men hängde inte läpp för det, utan köpte en popcorn och massa öl. Hade kul trots att vi inte blev jätteimponerade av stället. Kanske dåligt drag för oss som var där först på plats. Men åkte hem någon timma innan stängning med Marie och käkade hamburgare i sängen. Så värt.

Lördagen bjöd på höstsol så vi bestämde oss för att promenera till Enskede bageri och äta frukost och efter det promenera ännu mer runt om i Skogskyrkogården och kolla i mysiga butiker.
Tog med mig övernattningsväskan och åkte hem till Marie på kvällen. Vi köpte med oss lite mat och avnjöt en god middag med massa popcorn till film och serier.
Vaknade hos Marie på söndagen och efter frukosten såg vi klart på sista säsongen av Girls eftersom Marie inte sett det. Jag hoppade in i duschen och fixade mig för lunch på stan med pappa och hans kompis. Vi gick en sväng på Hötorgets marknad innan vi åt lunch/middag. Efter att ha tryckt i mig en Cesarsallad och en Oreo-milkshake promenerade jag bort till Dramaten där Maja väntade. Det var nämligen dags för Shakespeares Trettondagsafton. SÅ MYSIGT att gå på teater.

Tre timmar senare promenerade vi genom stan och åkte hem. Bäddade ner mig i sängen och tänkte gå och lägga mig tidigt, men så blev det inte. Fabian som var påväg hem från Göteborg hoppade av med sitt pick och pack hos mig och drack te och konverserade inpå småtimmarna. Somnade senare än väntat och vipps så var det måndag!
 
Gårdagen spenderades med att jobba och en kort sväng på stan. Kvällen ägnades åt ansiktsmask och nagelfix med Alex och Sigges nya bok Tid i högtalaren. Hittills gillar jag vad jag hör!
 
Ikväll efter jobbet ska jag på blind dejt. Yes ni hörde rätt! Och visst har jag sett människan på bild. Typ en gång. Men vet inte vad han heter i efternamn, vad vi ska göra eller vem hans bästa kompis är. Har inte ens hans nummer. Vet bara hans första namn och var har jobbar, då han råkar jobba på samma jobb som min kompis. Fick inte cyberstalka honom sa min vän. Därav fick jag bara en plats och en tid. Så vi får se hur det går! 
Nu är det slut på denna roman. Här är lite bilder från helgen. PUSS!












Fiesta, Livet, Snapshots | | Kommentera |
Upp