Stood up

Har hamnat i en gammal Justin Bieber-fas. Lyssnar bara på hans gamla låtar och ÄLSKAR dom. Ahhh nostalgi till när jag gick på hans konsert och alla mobbade mig!
 
HUR SOM.
 
Denna vecka har varit såååå seeeeeeg. Alltså jag har fan inte gjort någonting. Jag träffade mamma en dag och käkade i Tolv (Tele2 Arena) som ligger nära mitt hem. Hittade en förvånansvärt mysig och snyggt inredd restaurang med gamla filmer som spelades på en stor skärm i bakgrunden. SNYGGT.
 
Men annars har jag bara tagit det lugnt hemma. Rensat upp i alla gamla dokument och papper, städat lite och haft problem med ett ovanligt torrt ansikte (haka!).
Skulle ha poddat och ätit middag med Olivia, med blev stood up pga. sjukdom och utbrott.
MEN podden kommer spelas in imorgon och komma ut som vanligt på söndag så frukta icke!
 
Har däremot köpt ett nytt SKITFINT skal till min mobil. Är så kär i det. Vill titta på det hela tiden. Har aldrig gillat mobilskal särskilt mycket (förutom när jag fick välja och vraka på Hötorgets marknad till min Nokia 3310!).
Men nu. Nu har jag hittat det perfekta skalet hos Richmond & Finch. TACK.
 
Så............ Vad är mina planer i helgen?
Jo, idag ska jag träffa Marie för drinkar och middag på BankOmat. Har aldrig ätit där förut som det blir kul att testa något nytt! Sedan vet man aldrig vart kvällen bär av........
Lördag består av långpromenad med Jocke, tv-spel, podd och middag med Felicia + kväll på stan med Anton.
På söndagen ska jag försöka masa mig iväg till gymmet............(antagligen inte med tanke på två eventuella utgångar på raken). Och träffa Olivia.
 
Busy busy helt enkelt!
 
PUSS!
 











Livet, Snapshots | | Kommentera |
Upp