Regnigt Stockholm

ÄR SÅ TRÖTT. Har sovit typ sisådär 4 timmar inatt? Varför? Jo för att nu är det sommartider och då går man all in även på vardagar (tydligen). Har dessutom glömt mina glasögon hemma, så är så ansträngd i ögonen! Ser kanppt. Dålig kombo.
 
Igår kom Emma hem till mig på middag och hade med sig en flaska bubbel för att fira min nya lägenhet! Vi åt kallrökt lax med sallad och kikärtor och pratadeochpratadeochpratadeochpratade.
Fabian hörde av sig och sa att jag borde komma till Trädgåden. "Carpe Diem" skrev han. Efter att vi delat på en flaksa bubbel började jag känna mig taggad, även om det var under tio grader ute och det var vardag! Vi tog ett glas till och jag bättrade på sminket.
 
Väl på Trädgården mötte jag Fabian och vi hängde omkring och pratade med randoms hela kvällen till stängning. Kom hem strax innan två och skyndade mig fort i säng.
 
Idag innan jobbet var det frukost med Maja som gällde! Vi har ju vår tradition att äta frukost varje onsdag innan jobbet, men på grund av flyttstädning i min gamla lägenhet igår tog vi det idag istället. Denna gång blev det att testa Haymarket. Jag vet att alla tjatar om att det är "så himla fint" där inne, men ÅH VAD FINT DET VAR verkligen. Tyvärr hade dom inte jättemycket att välja på vad gäller frukost... (Finns ju dock en hotellfrukostbuffé man kan äta om man känner för det där!) Men gott var det! Sörplade i mig apelsinjuice och två koppar kaffe som om jag var en vampyr som äntligen hade fått blod efter en svält period.
 
Efter jobbet ska jag hem, klä på mig myskläder och TA'T LUGNT. Maja och Marie kommer över på middag. Men sedan vill jag verkligen bara mysa i min säng. Poppa popcorn ska jag göra! ÅH vad mysigt jag ska ha det!

Puss!
 
PS. Denna bild är tagen igår. Är inte sådär glad och fräsch idag...
 



Livet, Snapshots | | En kommentar |
Upp