Dan före dan före dopparedan

Jag är tillbaka från dom döda! Typ. Jag har kommit ur min sjukdom, vilket var en jävla förkylning med feber å grejer. Tyvärr är jag ju inte helt frisk då min visdomstand har bestämt sig för att göra mitt liv a living hell. Tandköttet är så svullet och dunkar så mycket att 99,9% av min vakna tid går åt att tänka på det. Och vaken tid har jag, för kan ju inte heller sova med den där jävla tanden.
Hur som haver.

Låg som i koma torsdag till lördag. Men kände ändå att jag mådde tillräckligt bra på lördagskvällen för att gå ut och göra stan. Drog till Nöjesguidens julfest där jag drack, dansade och hängde med folk. Väldigt kul må jag säga! Tanken var att kvällen skulle fortsätta efter det, men lyckades få med mig världens största och bästa heliumballong, så jag fick åka hem. Kunde ju inte direkt dra in på en klubb med den i högsta hugg. Men så värt! Nu flyger den runt i mitt kök därhemma.
(Dock var det en JÄVLA väktare på Max (hamburgerrestaurang) som försökte utöva någon slags härskarteknik på mig med "en makt" som han inte halls hade befogenhet till. ÅHHHH HATAR VISSA VAKTER OCH VÄKTARE SOM TROR ATT DOM KAN "SÄTTA DIT EN" BARA FÖR ATT DOM HAR TYP MINDERVÄRDESKOMPLEX, MEN HAR FÅTT PÅ SIG NÅGON FUL JUMPSUIT DÄR DET STÅR TYP "SECURITY" PÅ. Well well. Mer om det i nästa avsnitt av podden (som ska spelas in idag!).

Vad jag har gjort annars sedan vi sist hördes: Gått på julbord med jobbet (mums!), Kollat Paradise Hotel finalen med folk och blivit glad över resultatet, varit sjuk sjuk sjuk. PUSS.




Livet, Snapshots | | Kommentera |
Upp