September

Idag är det första RIKTIGA höstdagen. Har sagt så kanske 8 gånger denna månad... Men idag är det extra sant, för idag regnar det. Första dagen det är ett sånt där riktigt höstregn som känns som om det aldrig ska ta slut. Det är liksom som om det är ett enda megastort, tjockt moln som täcker hela himlen. Jag gillar det! I alla fall denna första gång. För detta betyder MYS och att jag får använda min nya regnjacka och paraply. Insåg dock i morse att jag måste skaffa ett par gummistövlar... Men det får bli nästa månad kanske, då plånboken inte är så fet just nu...

Hur som!

Jag har hunnit med en hel del sedan jag sist kikade in här.

Bland annat hade jag min födelsedagsutgång + ett par andra utgångar som har varit väldigt kul! Men för mycket av det goda resulterade i beslutet av att jag nu kommer ha "Sober-October". Förutom sista helgen i oktober, då jag åker ner till Riga och hälsar på Lisa! För då ska det drickas massa rödvin!!

På tal om Lisa, så har hon varit och hälsat på här i Sverige. SÅ MYSIGT. Usch är lite jobbigt också när hon är här, för vi saknar varandra så mycket, så att ses påminner bara om vad vi går miste om alla andra dagar när vi inte finns 100% tillgängliga för varandra.

Ohwell.

 

Har också haft väldigt mycket ångest.

Över lite olika saker, men mest generell ångest över ingenting. Det är någon som jag också ska kolla upp! Fortsättning om det följer i podden (som kommer spelas in idag!)

Min ångest har gjort att jag aktivt har försökt VILA och ta det lugnt, samt försöka få mitt fyfiska välmående på banan. Det vill säga att äta bättre, sova mer och träna. Sa upp mitt SATS-kort och köpte på Fitness24seven där alla mina vänner har.

Var och tränade igår, inte ett jättehårt pass - men lagom för en första gång på typ ett år (??).

När jag har tränat 20 pass ska jag få köpa nya träningskläder som belöning. Nu gymmar jag i t-shirtar med hål i.

En annan sak jag också gjort för att minska ångesten är att AVFÖLJA massa socialamedie-profiler som jag tycker ger en skev verklighetsuppfattning, samt folk jag bara följer "för att" och kanske till och med stör mig på. BORT med alla negativa inslag i min vardag. 

Har slutat lyssna på poddar där jag endast lyssnar för att "gotta mig" i kändisskvaller eller ytligheter som inte gör min vardag lättare eller bättre. (Vissa ytligheter gör ju verkligen livet härligare och roligare, men långt från alla jag tog in i min svär).

 

Så. Nu är det alltså snart oktober. Det ska bli min "komma igång" månad. Både fysiskt och psykiskt. 

 

Das was alles. HÄJ!

 
 
Livet, Snapshots | | Kommentera |
Upp