Girls

 
Hej mina tappra läsare!
 
Det var ett tag sen. Det är så lätt att bloggen kommer i kläm när man är så aktiv på Instagram, vi kör på vår podcast och sen får man ju inte glömma bort Facebook! Det finns liksom så många sociala medier där jag blottar mig, så jag glömmer liksom av bloggen i allt. Det känns lite "last year" med blogg. Och inte ens last year, utan typ three years ago. Det är inte bara det att jag inte bloggar lika ofta längre, utan jag panar inte heller in bloggar så mycket längre! Jag är väl inne på Bloglovin ett par gånger i veckan och bläddrar igenom de bloggar jag följer. Kollar mest på bilderna och sen är det inger mer med det. Jag är inte så insatt längre. Vilket jag tycker är tråkigt! Men det känns som att efterfrågan efter en blogg inte heller är så stor.
Jag ser att det är just några tappra läsare som spanar in min blogg dagligen, tack för det! Men annars har jag tappat sjukt många läsare - vilket såklart är förstårligt!

Well. Ska inte lova att jag ska bli bättre. Skriva mer och leverera spännande inhehåll. Men ska försöka! Det är som sagt lite svårt att komma på saker att skriv om. Speciellt när man en gång i veckan spyr ut massa onödig dialog i podcasten. Vilket jag älskar! Så om det är någon som saknar bloggen, eller vill stalka mig, så är det podcasten man borde vända sig till!
 
Dock har det inte kommit ut något nytt avsnitt på två veckor på grund av att vi först spelade in en, där inspelningen och ljudet fuckade till så den blev aldrig redigerad. Sedan var jag sjuk och sen var det Felicias tur att bli sjuk. Men idag ska jag hem till henne efter jobbet och då ska vi spela in ett nytt avsnitt!
 
I övrigt tänkte jag inte skriva så mycket mer. Inte i detta inlägg. Får ju inte bli en hel roman.
Tänkte dock lägga ut två klipp från serien Girls som jag antar att de flesta har sett/hört talas om. Om ni inte har det. SE DEN. Den är utan tvekan den bästa serien jag någonsin sett. Slår allt. Och då menar jag allt. Den slår Sex and the city, skins, ALLT. Allt som jag trodde var oslagbart, kom Lena Dunham och gjorde till små fisar i rymden. Har sett båda säsongerna hur många gånger som helst och kan aldrig få nog. Men längtar så jag dör till säsong tre. ÅH. Detta är i alla fall mina två favoritscener från serien. Och kanske ever. Alltså från allt överallt. Tillsammans med scenen i Skins, från skogen, när Effy och Freddie ligger på marken och håller varandra i handen - i smyg och långt ifrån varandra, medan de ligger och håller om Pandora och Katie.
 
Enjoy! Puss.
 
 
Filmer, Livet | | Kommentera |
Upp