HELG

JAAAA! ÄNTLIGEN! FREEEDAAAAG!!
 
Åh så jag har längtat! Har verkligen inte varit mig själv sedan jag kom hem från USA. Alltså jo, jag har ju varit mig själv, men inte 100% på insidan. Jag har levt på som mig själv. Men har varit kaos i både kropp och själ. Men nu. Nu blir det två hela dagars rehab på landet. ÅH.
 
Ska åka till landet direkt efter jobbet idag. Och vad ska jag göra där? Jo äta gott, gå promenader i skogen, sitta framför brasan, läsa, kolla film osvosv. Ska bli så jävla underbart! Och på söndag kommer jag komma hem med nya krafter att bli mig själv, komma igång med mitt liv. Uppskatta mitt liv och må bättre. Ni vet hur visan går.
 
Angående podden - FÖRLÅT. Men det har helt enkelt bara varit för mycket sedan jag kom hem! Felicia har haft typ årets tenta (om det ens var en tenta??=så o-insatt i pluggvärlden). Så hon har i princip bott på skolan. Därför har vi inte kunnat spela in. Och när vi väl skulle göra det igår, var jag tvungen att jobba över till kvällen, så där kom livet emellan också. MEN. Vi ska testa på något helt nytt för oss, nämligen att spela in på distans! Vi får se hur det går... Om det går vägen kommer ett nytt poddavsnitt komma i helgen! Annars blir det i nästa vecka - och det lovar vi!
Om ni fortfarande vill ha en podd? Vill ni höra våra ljuva röster????
 
Nu är det mer jobb som gäller, och sedan: heeeeeeeeeeelg! Puss.
 
 
Livet, Podcast | | En kommentar |
Upp