Flawless

Dagarna bara går å går... Igår var det måndag vilket för mig har betytt terapi efter jobbet sedan i april. Men idag "gjorde jag slut" med min terapeut och kommer bara gå tre gånger till. Förutom att gå i terapi igår, käkade jag middag med Annika och såg en av dom bästa filmerna jag sett på länge - Mommy! ALLTSÅ FUCK VILKEN BRA FILM. SE DEN, OKEJ?

Helgen flög förbi som vanligt och hade en relativt lugn helg om man jämför med alla andra helger där jag i princip gått ut varje dag.
Hade AW på fredagen efter jobbet (har tyvärr ingen bild på all god mat jag köpte, men la upp en bild på Instagram i fredags om ni är intresserade!) Tanken var att egentligen dra ut efter, men var så fruktansvärt trött då dissade dom planerna. Drog istället och hämtade ut lite paket på posten (bland annat grejs från Beyonce, som skalet nedan + en fet Surfboard tröja). Sedan hade jag myskväll med Annika och kollade film.

På lördagen var det frukost med Annika och sedan storstädning som gällde. På kvällen kom Lisa, Marie och Camilla hem till mig och vi käkade en jättegod middag med massa vin, snack och lekar. Jag, Marie och Camilla drog sedan ut och hamnade på Musikaliska där Fabian sedan joinade oss! Drog vid stängning och kom hem efter en omständlig Uber-resa.

Söndagen spenderades med pappa och nere i tvättstugan. Tuppade av till en film med Annika på kvällen.
Aa det var det!

Idag drar jag till Uppsala en sväng efter jobbet för att spana in Matildas nya lya och närområde, eftersom hon flyttar dit snart. Tyvärr. Alla lämnar mig. Buhu. HÄJ!









Livet, Narcissism, Snapshots | | Kommentera |
Upp