OBS! Varning för oödmjukt och skrytigt inlägg!

IDAG ÄR JAG GLAD. Tänka sig va? Det är inte varje dag ni tittar in här och får se en livssprudlande jänta.

Varför är jag då så glad?
1. Min syster är hemma för helgen från Växjö och igår åt vi en skitgod middag på vårt favvo-tapas-ställe! 2. Det är torsdag = snart heeeelg. 3. Trots att det snart är heeeelj så gillar jag att hänga på jobbet, eftersom jag börjar komma in mer och mer i det, samt tycka om det mer. 4. Annika aka. min fru kom hem igårkväll och vi ska käka en romantisk middag ikväll och mysa hela heeeelgen. OCH 5. Jag har köpt mig lycklig.

Ni vet ordspråket "Whoever said money can't buy you happiness, didn't know where to shop!"? Igår (och för ett år sedan, men det var så längesen att jag redan har glömt det) förstod jag precis vad det var all about. Och svaret på den frågan är: Chanel och Bare Minerals. Yes ladies, vi pratar smink.

Igår kände jag att det var dags att köpa nytt smink. Mina produkter hade tagit slut och gick nu på mitt reservsmink (det som är billigare och som jag har in case of emergency). Men igår köpte jag nytt. Bare Minerals Foundation, puder och solpuder samt en mascara från Chanel och fick med en liten kräm från Chanel också. Och i morse när det var dags att sätta på sig masken blev jag så over the top lycklig och kände mig så jävla snygg att jag bara ville gå ut och visa upp mig för alla och envar!

Det spelar ingen roll om jag sover i en skjorta med fläckar på, eller det ligger smutskläder över hela mitt golv och att gamla frukostrester från flera dagar sedan fortfarande står framme i köket. Jag känner mig som a million dollars när jag har på mig detta smink + krämen (by the way den bästa krämen i mitt liv! Har aldrig haft sån len hud!) samtidigt som jag har på mig min Calvin Klein parfym SOM LUKTAR SÅ JÄVLA GOTT!

OCH jag veeeeeet att man inte alls behöver ha märkesgrejer för att bli lycklig och yadayadayada. Och jag är ingen märkesnörd. Jag kan likaväl använda smink från H&M och en bodysplash typ. MEN jag har testat mig fram i mina sju (?) år som jag har hållit på att fixa och trixa med smink och dofter och kommit fram till att dessa är mina favoriter! Så nu när jag har ett jobb som payar relativt bra och jag har råd (prioriteringsfråga!) att köpa smink för typ tvåtusen kronor LÅT MIG FÅ GÖRA DET. Jag blir ju trots allt en lite gladare människa + att det håller ungefär tio månader längre än smink från H&M.

Ja. Det var väl det jag hade att säga om det. Helt enkelt, tips: Ta vara på dom materiella sakerna i livet som gör dig lite lyckligare. Dom kan piffa upp vardagen mer än vad man tror!

Dagen till ära bjuder jag en relativt stel bild på mig:


Exclamation, Inspiration, Livet | | Kommentera |
Upp